ČORBA OD BUKOVAČA

 



Na tihoj vatri skuvati:

šaku-dve sitno iseckanih bukovača

1 veću šargarepu isečenu na kolutiće

2-3 iščetvrtane glavice crnog luka

½ isečene tikvice

par čena belog luka

2 posne kockice za supu

oko 1-1,5 litara vode

Kada omekavi šargarepa, koja je u loncu inače najtvrđa, začiniti sve mlevenim crnim biberom, vezom svežeg peršuna i po kojim svežim listom začinskog bosiljka balzamiko.

Odmah vruće izblendirati, a kako bi se dobila gušća krem čorba.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi