APRILSKI DZERET – izmišljen



 

Skuvati puding sa ukusom vanile:

1 kesica pudinga (ukus vanila)

3 kašike šećera

500 ml hladnog mleka

U 3 dezertne čaše podeliti skuvani puding od vanile.

U šerpu staviti odleđene, a rendane jabuke (mogu i zamrznute jabuke), naliti malo vode i upržiti da jabuke dobro omekave.

Na kraju u jabuke dodati cimet i zasladiti borovim medom.

Preko pudinga naneti zatim sloj preprženih jabuka.




I na kraju, po vrhu posuti u svaku zdelicu mlevenih oraha.

Ohladiti pre posluženja.

Prijatno!

 

 


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi