OBLANDA



Staviti u jednu šerpicu na šporet da provri:

1 šolja vode i 
2 šolje šećera (šolje od 2,5 dl)

Kad to provri dodati:

1 margarin
100 gr čokolade i rastopiti dok je masa još na šporetu.

Skinuti sa šporeta pa dodati:

200 grmlevenih lešnika ili oraha
200 gr mlevenog keksa i
izmešati varjačom i sve lepo sjediniti.

Oblandu filovati vrućim filom.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi