PAPRIKE PUNJENE PATLIDŽANOM


Plavi patlidžan očistiti i iseckati istno na kockice i propržti sa crnim lukom.

Dodati:

beli luk
isečen paradajz
pola šolje pirinča
1 kašiku prezle
so
začine (biber, bosiljak, peršun)

Ovim nadevom puniti paprike.

Zatisnuti ih paradajzom sečenim na krugove.

Poređati ih u vatrostalni sud, naliti sa vodom i zapeći u rerni na 180 stepeni.

Prijatno.



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi