PILEĆA DŽIGERICA


Na vrelom ulju ispržiti iseckanu pileću džigericu u koju se doda so i sve se proprži par minuta.

Uz ovo jelo obavezno servirati neku salatu od povrća. 

Ja preporučujem svežu salatu od zelene i crvene paprike uz dodatak svežeg paradajza, belog luka u prahu, bosiljka, ulja, jabukovog sirćeta, bosiljka i soja sosa.

I naravno još jedan dodatak - uštipci ili pljeskavice od tikvica.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi