PILEĆI PAPRIKAŠ


Naseckati 2 glavice crnog luka, 2 šargarepe i 1 veći svež paradajz. 

U to ubaciti pileće meso i isečen krompir na krupnije kriške.

Naliti vodom, posoliti i kuvati na tihoj vatri.

Na pola kuvanja razmutiti sa vodom kašiku aleve paprike i kašiku brašna. U tu masu dodati začine: beli luk u prahu, biber, bosiljak, mirođiju, peršun...

Sasuti sve u paprikaš i ukrčkati još oko pola sata.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi