PUNJENA JAJA sa tunjevinom




Jaja tvrdo obarite, oljuštite i prepolovite. Vreme termičke obrade 10 minuta.

Izvadite žumanca iz skuvanih i prepolovljenih jaja, izgnječite viljuškom i pomešajte sa tunjevinom, majonezom, kečapom i senfom. Začinite sve sa solju i biberom.

Masu dobro izmešajte, pa napunite prepolovljena belanca. Ukrasite po vrhu peršunovim listom svežim ako ga imate pri ruci i poslužite.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi