BRUSKETI


Iseći kriške hleba i zatim pripremiti namaz kojim se te iste kriške premažu.

Za namaz je potrebno:

4 kašike margarina za mazanje
malo svežeg iseckanog peršuna i
belog luka

To sve izmešati i dobro sjediniti, a zatim izmazati kriške hleba, a potom ih poređati u tepsiju i zapeći oko 10-ak minuta na 180 stepeni.

Ovo je posna varijanta brusketa, no mogu se ovako pripremljeni brusketi začiniti još i rendanim kačkavaljom.

Prijatno.




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi