GULAŠ OD JUNETINE



500 gr junećeg mesa iseckati na sitnije komade (na kockice), malo pouljiti i naliti vode i malo poduže dinstati uz dodatak sledećeg iseckanog povrća:

8 čena belog luka
2 glavice crnog luka
1 sveža paprika
1 šolja kuvanog paradajza

Od začina dodati:

so
vegetu (začin C)
biber
alevu papriku
peršun

Ukuvati do željene gustine.



Služiti uz obarene makarone.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi