PUNJENE CRVENE PAPRIKE - posne



Punjene crvene paprike zapečene u rerni.

Prvo je potrebno svežu crvenu papriku očistiti od peteljki i napuniti filom, a zatim poređati u vatrostalnu činiju, naliti vodom i zapeći sve to na 200 stepeni.

Fil ili kaša sprema se od iseckanog crvenog luka koji se proprži na ulju (može i crni luk), pa se doda rendana šargarepa, malo prosa i sojinih ljuspica, a na kraju i začini kao što su:

so
biber 
bosiljak i 
beli luk u prahu

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi