PIZZA ROLAT - posno
Potrebno je:
pakovanje kora za pitu (500 g)
200 g brašna
1 šolja kisele vode
1 pecivo
šoljica manja ulja
začin C
kečap
kiseli krastavčići
marinirani šampinjoni
dimljeni biljni sir
origano
susam
posni margarin za mazanje
Podeliti pakovanje kora na 4 dela (16 kora podeliti na 4 kamare od po 4 kore).
Izmešati:
brašno,
kiselu vodu,
pecivo,
ulje i
začin C.
Svaku koru premazati ovim filom, osim poslednje četvrte kore. Po rubu poslednje četvrte kore ređati:
kečap
kisele krastavčiće
šapinjone
rendani biljni sir i
origano
Urolati kao rolat (previti sa strane pa urolati).
Pre pečenja premazati uljem ili margarinom za mazanje (ili filom ako vam ostane) i posuti susamom.
Peći na 180 stepeni.
Seći obavezno hladno!
Prijatno.
Коментари
Постави коментар