понедељак, 12. децембар 2016.

PIZZA ROLAT - posno


Potrebno je:

pakovanje kora za pitu (500 g)

200 g brašna
1 šolja kisele vode
1 pecivo
šoljica manja ulja
začin C

kečap
kiseli krastavčići
marinirani šampinjoni
dimljeni biljni sir
origano

susam
posni margarin za mazanje

Podeliti pakovanje kora na 4 dela (16 kora podeliti na 4 kamare od po 4 kore).

Izmešati: 

brašno, 
kiselu vodu, 
pecivo, 
ulje i 
začin C. 

Svaku koru premazati ovim filom, osim poslednje četvrte kore. Po rubu poslednje četvrte kore ređati:

kečap
kisele krastavčiće
šapinjone
rendani biljni sir i
origano

Urolati kao rolat (previti sa strane pa urolati).

Pre pečenja premazati uljem ili margarinom za mazanje (ili filom ako vam ostane) i posuti susamom.

Peći na 180 stepeni.

Seći obavezno hladno!

Prijatno.





Нема коментара:

Постави коментар