MAFINI SA MESOM



Umutiti za 12 većih mafina:

2 jaja
1 manja šolja brašna
pola šolje ulja
malo soli
pola čaše jogurta oko 100 ml
pola kesice peciva

Metalne modle za mafine obložiti papirnim korpicama, pa u svaku sipati po malo od ove umućene mase.

Preko toga staviti prohlađen nadev od preprženog crnog luka i mlevenog mesa (oko 100 g) uz dodatak začina (so, peršun, biber, začin C).

Po vrhu kao treći sloj ide umućeno 1 jaje sa nekoliko kašika kisele pavlake.

Peći na 190 stepeni.






Prijatno. 








Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi