MARINIRANE ZELENE MASLINE



Oko 125 g zelenih maslinki posipati sledećim začinima (ja sam koristila suve začine), a onda na kraju sve lepo promešati i ostaviti bar do sutradan u frižideru, a kažu da je najbolje 3 dana držati maslinke u ovoj marinadi pre služenja:

pola kašičice kima
pola kašičice mlevenog bibera
pola kašičice ruzmarina
pola kašičice origana
pola kašičice belog luka u prahu
1/4 kašičice ljute mrvljene aleve paprike
2 kašike ulja

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi