POHOVANA PILETINA U KORAMA



Belo pileće meso iseći na takne šnicle i izlupati čekićem za meso i blago posoliti.

Uzimati jednu po jednu koru za pitu i po dužini svake kore stavljati pileće meso, koje nakon toga treba blago posuti začinom C.

Premazati sve kiselom pavlakom, pa poređati šnite pečene crvene paprike i posuti belim lukom u prahu i biberom.

Urolati sve i preseći na 4 dela.

Tako ponavljati dok se ne utroše količine belog pilećeg mesa.

Umutiti 2 jajeta i zatim umakati svako parče rolata u umućeno jaje, pa u prezlu.

Pržiti na vrelom ulju dok ne porumeni.

Ocediti na ubrusu.

Prijatno.







Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi