SATARAŠ OD PLAVOG PATLIDŽANA




Tačno tako - sada nije sezona plavog patlidžana, no kod mene se potkrala jedna kesa u zamrzivaču još iz perioda kada je plavog patliždana bilo moguće kupiti.

Plavi patlidžan treba iseći na kockice, pa uz dodatak 2 glavice iseckanog crnog luka i malo ulja prodinstati. Zatim naliti sa što više kuvanog paradajza i dobro ukrčkati uz dodatak začina:

so
biber
aleva paprika
beli luk u prahu
začin C i
kurkuma

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi