понедељак, 24. април 2017.

KOKOSOVA ROLADA



Umutiti koru za rolat od:

4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna i
1 kašika ulja

Rolat ispeći na 200 stepeni na kolačarskom papiru.

Pečen kolač sa papirom uviti u rolat i ostaviti da se ohladi.

Umutiti fil od:

300 g margarina
150 g šećera u prahu
1 vanil šećer
100 g bele otopljene čokolade i
100 g kokosovog brašna (kokosa)

Razviti rolat i premazati ga ovim filom, a malo ostaviti za mazanje okolo.

Uvijen rolat iseći na male rolatiće od po 3-4 cm. Svaki okolo premazati odvojenim filom i uvaljati u kokos (za valjanje rolata potrebno je još novih 50 g kokosa).

Dekorisati čokoladnim mrvicama.

Prijatno.




Нема коментара:

Постави коментар