POHOVANE BUKOVAČE


Potrebno je:

pakovanje bukovača (oko 400 g)
brašno
2 jaja
so
kisela pavlaka
majonez
peršun

Sveže bukovače oprati, iseći na komade i ostaviti da malko odstoje posoljene.

Potom ih uvaljati u brašno i umućeno jaje.

Pržiti na ulju dok ne porumene sa obe strane.

Pomešati majonez i kiselu pavlaku i preliti preko pohovanih bukovača. To je jedan od predloga i ja ovoga puta nisam tako uradila. Moj prilog bila je sezonska salata.

Po vrhu sve ukrasiti peršunom.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi