PUNJENE TIKVICE


Mlade tikvice oguliti i preseći preko pola (zatim iseći na veličinu visine zemljanog suda), pa izdubiti po sredini i napraviti prostor za sipanje kaše.

Kašu pripremiti tako što se na ulju prodinstaju 2 glavice crnog luka i doda juneće mleveno meso.

Sve se posoli, pobiberi uz dodatak peršuna i začina C.

Kašom se napune tikvice.

Naliti vodom i zapeći u rerni.

Prijatno.



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi