KOLAČ TETKA ZAGA



Umutiti i ispeći koru od:

4 jajeta
1 čaša šećera (mera čaša od jogurta)
1/2 čaše ulja
1 čaša jogurta
1 čaša brašna
1 čaša mlevenih oraha
1 pecivo

Preko ispečeng kolača preliti glazuru od čokolade.

Glazura:

100 g čokolade
3 kašike šećera
3 kašike vode
1/3 margarina

Prijatno.





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi