PILEĆA PAŠTETA



Potrebno je:

200-250 g pileće džigerice
malo ulja
1 glavica crnog luka
beli luk u prahu
2 kašike ceđenog soka od narandže
1 kašika kisele pavlake
biber
so

Na ulju izdinstati sitno seckani crni luk, a zatim i beli luk.

Džigericu iseći na sitne komadiće, pa staviti da se dinsta dok luk ne postane staklast (oko 10-ak minuta).

Ubaciti u blender sa sokom od narandže i pavlakom, blago začiniti, pa miksati dok se ne dobije pašteta (ako nemate blender dva puta sameljite sve u mašini za mlevenje mesa).

Čuvati u frižideru do služenja.

Poslužiti sa toplim tostom.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi