CRNI LUK NADEVEN PARADAJZOM



Oljuštiti 6 manjih glavica crnog luka, pa ih kuvati 15 minuta u posoljenoj vodi.

Dva veća paradajza iseckati u seckalici i prodinstati na malo ulja dok sos ne postane gust.

U zemljani sud naređati luk oceđen od vode u kojoj se kuvao, a zatim ga preliti paradajzom.

Po vrhu posuti sa 1 kašikom prezle koja se izmeša sa malo ulja.

Staviti u rernu i zapeći na 200 stepeni.

Prijatno.




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi