POSNI PAPRIKAŠ OD BUKOVAČA



Sastojci:

pakovanje bukovača od 400 g
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
1 sveža crvena paprika
1-2 šolje mlevenog paradajza
morska so
biber
origano

Na malo ulja izdinstati luk i šargarepu, pa dodati papriku i dinstati par minuta uz dodavanje vode ako je potrebno.

Kada je na pola gotovo, dodati bukovače sečene na trake i dinstati još, takođe dodajući vodu ako je potrebno (ja nisam dodavala vodu).

Začiniti po ukusu: so, biber...

Na kraju dodati mleveni paradajz i origano.

To ukuvati još par minuta i skloniti sa ringle.

Jelo je izvrsno. Probajte!

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi