CRVENI PASULJ SA SPANAĆEM



Iseckati 2 glavice crnog luka i propržiti na malo ulja.

U to dodati nekoliko čena iseckanog belog luka (oko 9).

Kada luk omekavi u to ubaciti konzervu crvenog pasulja sa svom tečnošću (konzerva od 400 g) i 100 g zamrznutog spanaća (jedan paketić koji sam ne tako davno pripremila za zimske dane blanširanjem).

Posoliti po potrebi dodavanjem malo morske soli.

Pred kraj dodati mlevenog bibera po ukusu.

Ukrčkati par trenutaka na gušće.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi