GIRICE SA LUKOM



Sastojci:

zamrznute girice (jezerske)
1-2 glavice crnog luka
nekoliko čena belog luka
morska so
biber
ruzmarin
ulje

Priprema:

Girice odmrznuti i odseći im glave. 

Oceđene od vode poređati po pouljenom đuvečaru i posoliti.

Posuti začinom ruzmarina i pobiberiti.

Iseckanu mešavinu crnog i belog luka rasporediti preko girica.

Pouljiti i zapeći na 200 stepeni.

Prijatno.





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi