KARFIOL SA BADEMOM



Očišćen karfiol obariti u slanoj vodi, a kada se skuva dobro ga ocediti.

Na kockici margarina propržiti uzduž isečen badem na pola (sirovi badem pre ovog prženja treba malo obariti i oljuštiti ga).

U ovo dodati nekoliko čena sitno iseckanog belog luka i mrvice prezle.

Sve pržiti uz mešanje dok ne porumeni i dok se ne ureša.

Karfiol poređati u činiju i posuti ga bademom i prezlama.

Prijatno. 


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi