DINSTANO POVRĆE



Praziluk sitno iseckati i propržiti na malo ulja.

Šampinjone (marinirane ili sveže u zavisnosti šta imate) ukoliko su krupniji iseckajte na listiće, a karfiol odvojite na sitnije cvetiće.

Dodati najpre šampinjone i kratko dinstati zajedno sa lukom.

Naliti malo vode i ostaviti da se krčka.

Kada ispari višak tečnosti, dodati karfiol i sve zajedno još malo prodinstati.

Začiniti po ukusu dodavanjem morske soli i bibera.

Prijatno.

P.S. Da sve bude brže i jednostavnije, ja nisam ovako sve odvojeno dodavala (kako stoji u receptu), već sam ubacila svo povrće odjednom i zajedno, pa tako dinstala bez mnogo zavrzlame. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi