HRONO GRAHAM HLEB



Zamesiti:

300 g graham brašna (ili integralnog pšeničnog)
100 g ražanog
50 g ovsenog (zobenog)
50 g heljdinog
4 kašike ulja
450 ml mlake vode
1 kašičicu morske soli
2 kašičice sode bikarbone
4 kašičice soka od limuna
1 kašiku lana
1 kašiku suncokreta

Ostaviti sve da odstoji najmanje 8 sati. 

Moja preporuka zamesiti hleb uveče, a ispeći sutradan po ustajanju.

Peći na 220 stepeni pola sata.

Prijatno.




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi