PAŠTETA OD SARDINA



U seckalicu ubaciti:

2 konzerve sardina (oceđene od ulja; ulje sačuvajte za kasnije; i sardine obavezno očistite od kostiju po sredini kičme)
2 kašike mlevenog paradajza iz flaše
2 kašike limunovog soka
1 manju vezu svežeg peršuna
malo suvog začina mirođije
4 kašike ulja iz sardine
malo mlevenog bibera

Sve izmiksati kako bi se dobila fina razmaziva masa.

Ukoliko vam je neslano treba dodati malo morske soli.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi