субота, 23. децембар 2017.

POSNA RUSKA SALATA SA DOMAĆIM MAJONEZOM



Važno je da najpre po prethdnom receptu skuvate i umutite domaći posni majonez.

Sledeći korak koji vam predstoji u ovoj kulinarskoj avanturi, jeste da obarite željenu količinu povrća i da to sve skuvano, a po nešto i sveže dodate iseckano u majonez i tako dobijete ovu salatu, koju pošto ohladite u frižideru možete poslužiti kao prilog raznim jelima.

Obariti sve zajedno:

šargarepu sečenu na što tanje štapiće
grašak i
kukuruz šećerac

Pored toga u majonez se još dodaje nekoliko komada iseckanih kiselih krastavčića i jedno malo parče svežeg narendanog celera.

Ovu salatu možete oplemeniti sa još nekim povrćem ili začinima po želji.

Salata se izmeša i dobro ohladi u frižideru.

Prijatno.



Нема коментара:

Постави коментар