TOMATINO SUPA




Skuvati 2 glavice crnog luka i veći koren celera na vodi.

Kad sve omekavi, izmiksati štapnim blenderom.

U to naliti 1 litar kuvanog paradajza iz flaše.

Dodati morske soli i smeđeg šećera, kako bi se neutralisala kiselina od paradajza (1-2 kašike).

Kad sve provri dodati šaku posnih rezanaca za supu i naseckano lišće celera.

Još malo prokuvati.

Prijatno.



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi