ZAČINJENE TIKVICE



4 manje tikvice oguliti i iseći na tanje kriške po dužoj strani.

Poređati ih u pleh koji je obložen papirom za pečenje.

Svaku tikvicu premazati uljem.

Pripremiti mešavinu začina i time posuti obilato svako parče tikvice:

1 kašičica belog luka u prahu
1 kašičica aleve paprike
2 kašičice crnog luka u prahu
malo morske soli
malo mlevenog bibera

Zapeći na 200 stepeni dok ne omekavi i porumeni.

Prijatno.



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi