JAJA "FINES HERBES"



Čitajući knjigu "Pikasova unuka" nabasam na ovaj recept, a to jeste posve jednostavan i brz omlet sa biljnom mešavinom suvih začina koji su tipični za francusku kuhinju (za jug ili za Provansu).

Za ovaj omlet potrebno je umućkati 2 jajeta, pa u to dodati:

malo morske soli 
suve začine (peršun, majčina dušica, mirođija, ...). Ja sam izabrala ova začina 3.

Ispržiti sa obe strane na malo ulja kao svaki uobičajeni omlet.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi