KONAK PILETINA




Sastojci za 4 porcije:

belo pileće meso (dva veća komada do 500 g)
200 g suvog vrata
150-200 g kačkavalja
1 jaje
1 kisela pavlaka
senf
začin C

Priprema:

Belo meso tanko iseći i poređati po dnu vatrostalne činije ili nekog pekača.

Posuti začinom C i premazati senfom.

Zatim ređati suvi vrat.

Premazati pavlakom i dodati listiće kačkavalja.

Umutiti 1 jaje i pavlaku, pa ovu smesu preliti preko mesa u vatrostalnoj posudi.

Peći u zagrejanoj rerni na 190-200 stepeni dok ne porumeni.

Prijatno.









Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi