URNEBES SALTA




U seckalici na najnižoj brzini samleti na krupnije:

4 crvene ispečene paprike (odleđene i oguljene)
2 ljute crvene pečene feferone (odleđene i od semenki očišćene)

U činiji izgnječiti feta sir (oko 200 g), pa u to dodati samlevenu papriku.

Dobro izmešati i sjediniti. Može se po potrebi dodati i malo soli.

Sasuti u posudicu i čuvati u frižideru.

Odličan prilog uz pečenje.



Prijatno. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi