KARFIOL SA PREZLOM



Karfiol raskomadati na cvetiće i skuvati u posoljenoj vodi.

Kuvan karfiol ocediti.

Za to vreme propržiti 3 kašike prezle na malo ulja, pa u to naliti kuvanog paradajza iz flaše i propržiti posve malo.

Začiniti dodavanjem začina C.

Paradajz smaći sa ringe i u to umešati oceđen karfiol, a zatim sve sasuti u zemljani sud.

Po vrhu posuti biberom, seckanim lišćem peršuna i preliti sve sa malo ulja.

Zapeći u rerni na 200 stepeni.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi