OSLIĆ SA PRELIVOM OD SENFA



Potrebno je:

500 g fileta oslića
1 manja tikvica
ulje
2-3 kašičice senfa
malo tople vode
malo suvog začina mirođije
morska so

U pleh obložen papirom poređati filete odmrznutog oslića, posoliti i malo pouljiti.

Po tome poređati tanko isečene kolutiće tikvice.

Preliv pripremiti od:

senfa
malo soli
ulja
mirođije
tople vode

Preliti ribu i tikvice ovim prelivom.

Zapeći u rerni na 200 stepeni.

Prijatno.





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi