SKUŠA U MARINADI



Skušu odmrznuti, odseći joj glavu, rep, peraja i preko sredine rasporiti, povaditi utrobu i dobro oprati.

Posoliti i pripremiti marinadu, kojom će se ispuniti skuša iznutra i preliti sa svih strana.

Marinada:

sok od 1 limuna
ulje
suvi začin ruzmarina
nekoliko čena sitno seckanog belog luka
sitno isečen peršun (luk i peršun ubaciti u seckalicu)

Prelivenu skušu ostaviti da odstoji 2 sata najmanje, a zatim je ispeći na 200 stepeni.



Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi