VELIKOPOSNA ČORBA



Iskuvati na vodi dok ne omekavi:

nekoliko kriški korena celera
1 veću šargarepu
nekoliko cvetova brokulija
manju šaku kinoe

Kuvano izmiksati štapnim mikserom, pa začiniti dodavanjem začina po želji:

morska so
biozačin
aleva paprika

Na kraju dodati 1 šolju kuvanog paradajza iz flaše i ukuvati do sjedinjenja ukusa, a to je pustiti da vri koji ključ još.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi