ZAPEČENO BELO MESO



Potrebno je:

belo pileće meso
100 g suvog vrata
100-150 g kačkavalja
1 čaša kisele pavlake
mleveni biber
morska so

Odreske belog mesa poređati po dnu pouljenog zemljanog suda, posoliti i pobiberiti.

Po mesu poređati šnite suvog vrata,  a zatim i kačkavalja.

Sve premazati kiselom pavlakom i zapeći u rerni na 200 stepeni.

Prijatno.






Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi