FOKAČA SA CRVENIM LUKOM - beskvasna



Zamesiti testo od:

150 g spelting brašna
2 kašike maslinovog ulja
malo morske soli
100 ml mlake vode

Testo ostaviti pokriveno u vanglici da prenoći.

Sutradan u testo dodati pola kesice praška za pecivo i razvući podlogu željene veličine i debljine.

Fokaču premazati maslinovim uljem, a zatim poređati kolutove nasečenog crvenog luka i sve blago posuti zrncima krupne morske soli.

Ispeći 15-20 minuta na 200 stepeni.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi