MATRIĆANO



Propržiti na malo ulja 1 glavicu seckanog crnog luka i nekoliko čena belog luka.

U to dodati suvi začin bosiljka, vezu svežeg peršuna i 2 sitno seckane pečene crvene paprike i pola konzerve (200 g) oljušteng paradajza pelata.

Začiniti tucanom ljutom paprikom (sudžuk) po želji.

Posebno skuvati testeninu, ocediti je skuvanu i dodati u šerpu u kojoj se pripremao preliv.

Promešati i poslužiti toplo.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi