SKUŠA NA BOKEŠKI NAČIN



Dve veće skuše očistiti od iznutrica i oprati.

Zaseći skušu po bokovima i u proreze staviti po malo ruzmarina, a u utrobu nasečen crni luk i lovorov list (lorber).

Pre ovoga ribu usoliti u morskoj soli.

Preliti uljem i zapeći na 200 stepeni.

Pečenu ribu garnirati mešavinom:

Posoljen kuvan pirinač u koji se naseče svež sečeni paradajz i sve začini sa malo maslinovog ulja.



Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi