VEGETARIJANSKI GULAŠ



Oprati bukovače, pa ih iseckati na krupno.

Glavicu crnog luka iseckati, kao i 2 pečene crvene paprike.

Na ulju ispržiti pečurke, papriku i luk, a zatim posoliti i pobiberiti po ukusu.

Naliti vodu i dinstati.

Pred kraj u sve ovo doliti kuvani paradajz iz flaše i na laganoj vatri ukrčkati.

Dodati još i vezu sveže iseckanog peršuna.



Prijatno. 




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi