ČOKOLADNA SALAMA



Rastopiti 200 g čokolade za kuvanje, pa u to dodati:

160 g margarina
sok i koru od 1 pomorandže
1 kašiku ruma
70 g mlevenih lešnika
150 g drobljenog keksa "Zlatni Pek"


Masa je retka, pa sam obložila pleh za komisbrot papirom i tako napravila salamicu.

Ostaviti u frižider da se stegne, pa iseći.

Nema potrebe još na ovo dodaavti glazuru od 100 g čokolade i posipati prah šećerom (no ako volite možete i tako).

Ovako je bez trunke dodatog šećera.

Prijatno.




Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi