INTEGRALNI PIRINAČ



Na ulju propržiti sitno iseckani crni luk, a zatim u to dodati opranu šolju integralnog pirinča, naliti vodom i kuvati na tihoj vatri.

Integralni pirinač kuva se nešto duže i za to vreme potrebno je povremeno sve promešati i podlivati vodom.

Pred kraj dodati začine po ukusu:

morska so
začin C
mleveni biber
kari

Ukuvati do željene gustine sve dok zrna potpuno ne omekave.

Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi