KRILCA U KARIJU



6 pilećih krilaca (količine su trenutno raspoložive moje, a vi prilagodite vašim potrebama sve pa i količinu) prethodno veče začiniti morskom solju i karijem i ostaviti do sutradan u frižideru.

Sutradan pre ručka ispeći krilca u rerni na 200 stepeni i pre pečenja malo pouljiti. Peći dok krilca ne postanu hrskava.

Dok se to peče pripremiti i prilog uz ovo jelo:

Obariti beli pirinač (količina po želji).

U ohlađen skuvan pirinač dodati (sveže povrće):

usitnjen paradajz
usitnjen krastavac



Pomešati i služiti uz hrskava krilca.



Prijatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi