PUNJEN KROMPIR


4 veća krompira oguliti i skuvati (voditi računa da se ne prekuva do raspadanja).

Krompir skuvan pažljivo povaditi iz vode i preseći malo više pri vrhu (vrh ostaje za poklapanje, a donji deo treba malo izdubiti po sredini i napraviti čamčiće).

Udubljenja napunuti mortadelom isečenom na kockice.

Posuti kockicama isečenog kačkavalja.

Poklopiti poklopcima.


Posuti sa malo morske soli i mlevenog bibera.

Zapeći na 200 stepeni posve kratko.

Prijatno.



Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi