PUNJENI PATLIDŽAN



Pri punjenju kelerabe prirpemih malo pre jednu sjaju kašu (po prethodnom receptu, pa ga neću ponavljati).

I pošto mi ostade malo kaše, a u mojoj kuhinji ne baca se ni trunčica, sreća pa sam imala patlidžan i onda reših da i to napravim na jedan sličan, a opet različit način.

Jedan veći patlidžan oguliti i izdubiti po sredini, kako bi se dobile dve polutke (kao dva čamčića).

Preostalom kašom dobro napuniti udubljenja.

Umutiti 1 jaje i 1 kašiku kisele pavlake i time preliti napunjen patlidžan.

Zapeći na 190-200 stepeni.

Da uštedim struju, kao i svoje vešto osmišljeno vreme, oba jela pečem zajedno.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi