SATARAŠ SA SREMUŠEM


Na ulju prodinstati 2 sitno isečene glavice crnog luka.

Kad luk postane staklast u to dodati 5 većih pečenih crvenih paprika isečenin na krupnije komade (ja koristim zimske zalihe paprika; isto ovako mogu i sveže ukoliko nemate zamrznute pečene).

Naliti mlevenim paradajzom iz flaše (može i svež sečen na kriške) i ukrčkati uz povremeno dosipanje vode (posve malo).

Pred kraj ubaciti šaku-dve isečenog sremuša.

Začiniti začinima:

morska so
ljuta tucana paprika (sudžuk)

Na samom kraju dodati u ovo umućeno 1 jaje i još malo prodinstati.

Prijatno.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi