VASKRŠNJA ŠUNKARICA (ili KREMASTE ROLNICE)


Pripremiti namaz kojim će se premazati svako poveće parče (šnita pečene šunke; postoji odlično vakum pakovanje od 125 g, ili 5 povećih šnita):



Namaz (nadev):

150 g krem sira
2 kašike rena
1 kašika majoneza
1 kašika suvog začina vlašca
60 g iseckanih kiselih krastavčića (oko 4 komada)
malo začina C
mleveni biber

Svaki šnit premazati nadevom, pa urolati.

Hvala Anastasiji na pomoći i oko ovog predjela.



Dobro ohladiti u frižidru do stezanja, a potom svaku šnitu preseći preko pola i servirati.

Prijatno.





Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi